Prostor u kojem svakodnevno boravite je odraz Vaše ličnosti, Vaše utočište i Vaša inspiracija. Mi verujemo da je svaki od naših klijenata poseban i da zaslužuje najbolje. Zbog toga smo smo dizajnirali posebna rešenja za oplemenjivanje prostora različitim vrstama prirodnog kamena koja mogu svaki prostor učiniti jedinstveno Vašim. Vrednost i lepotu kamena koju su naši preci prepoznali hiljadam godina unazad, Monarh pretače u proizvode koji vam omogućavaju da svoj prostor pretvorite u vašu ličnu palatu.

PhotoCredit: Monarh

Inspiraciju za naš rad pronašli smo u antičkim mozaicima kojima obiluje prostor Balkana. Na ovom području nalaze se ostaci više rimskih carskih palata bogato ukrašenih kamenom što svedoči o viševekovnoj tradiciji upotrebe kamena u umetničkom ukrašavanju arhitektonskog prostora.

PhotoCredit: Monarh

Monarh proizvodi izrađeni su od različitih vrsta plemenitog kamena i mogu se koristiti za oblaganje velikih površina, a posebno su atraktivni kada se koriste kao detalji, u kombinaciji sa drugim materijalima. Upotrebljivost proizvoda, plemenitost kamena kao materijala i lepota dizajna učinili su brend jedinstvenim na tržištu a mogućnost prilagođavanja velikim ili manjim površinama čini da Monarh proizvodi budu dostupni svima koji požele da svoj prostor učine drugačijim i originalnim.

Kamen poseduje neprolaznu lepotu i zato je od davnina korišćen u arhitekturi kao znak moći i statusa graditelja. Uz pomoć Monarh proizvoda, sada ste u mogućnosti da deo ove estetike unesete u svoj prostor.

Ostavite komentar

Molimo vas unesite komentar
Please enter your name here